Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Ляв Мигач

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Ляв Мигач

При пускане на ляв мигач почва да работи нормално и след 3-4 секунди се усеща едно забавяне на цъкането и светенето на лампичката,даже на следващото кръстовище не се пусна(натискам надолу тръгва и спира после пак бутам надолу и пак тръгва и спира)
    спирам аз да видя какво става всичко си работи(свети си всичко 6 и преден и заден)
    после тръгвам и пак проблеми
    забелязах,че като бях спрял като го пускам си работи,но точно преди самото тръгване на мигача(преди да стигне долната позиция) ми светва за кратко лампичката за изгоряла крушка и след това изгасва(светва за части от секундата)
    какво да правя

Проблема може да е от конзолата която е на лентов кабел,пробвай да го отвориш и да го напръскаш с контактен спрей и може да се оправи.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

При мен двойната крушка на габарита и стопа понякога не сработва
      при натискане на спирачката но в последствие тръгва от самосебеси.
      Докато не работи ми светва контролната лампа на таблото при всяко
      натискане на спирачките.Промяната на такта според мен говори за
      проблем с консуматорите те крушките.Подчисти контактите и провери
      мощноста им може някоя да товари веригата ако е по-мощна от необходимото.

Comment

и при мен беше същото, даже и не светеше, без десен мигач е кофти, след това при натискане на спирачка ми светеше вътрешната индикация за нещо нередно по светлините и така си беше, светеха едновременно стопа и мигача, почистих отзад имаше нагар и лоша връзка, за сега се оправи
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от niki-25
          Проблема може да е от конзолата която е на лентов кабел,пробвай да го отвориш и да го напръскаш с контактен спрей и може да се оправи.
          то добре,ама кажи малко по-подробно как да стане това(все пак съм с алфа месец и малко :P )

Comment

Колега развива се пластмасата зад волана и и там ще се покаже конзолата и ще видиш и лентовият кабел и ще почистиш от прахоляк и ще пръсне с контактиния спрей.
            Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
            The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

мерси

Comment

преди малко се мъчих, но отвих винтчетата и предпазния капак нещо отказва да падне ползвах малко сила, но пак неискаше и се отказах, за да не счупя нещо
                кажете след като развия как да го сваля и са само 2 винтчета нали
                Тук един глупъв въпрос този контактен спрей като отворя си пръскам вътре така ли е

Comment

кажете две приказки, че да го свърша през почивните дни

Comment

Comment

Working...
                    X